WeDoo it!
But we do it creatively.

TEHNOLOGIE

Procesul de printare a unui obiect tridimensional are parte de o evolutie constanta datorita faptului ca din ce in ce mai multe industrii descopera variante mai sustenabile de productie, atat din punct de vedere al protejarii mediului inconjurator si a consumatorilor dar si al economiei.

Manipularea imprimantelor 3D devine mai usoara iar precizia acestora creste in momentul in care partea hardware este in echilibru cu cea software.

CREATIVITATE

Acelasi echilibru este accesat atunci cand un proiect cere atat inovatie cat si imaginatie. Folosirea tehnologiei de imprimare 3D este un mijloc pe care il folosim atat pentru a testa limitele in care aceasta ajunge cat si pentru a completa puzzle-uri mai complexe de materiale.

Se poate printa un ou mare de ciocolata? Desigur, dar nu mai bine iti facem o matrita?

Misiunea noastra este de a amplifica gradul de inovatie pe teritoriul Romaniei in ceea ce priveste utilizarea tehnologiei de imprimare 3D. WeDOO este un loc in care se nasc idei si solutii pentru a imbunatati calitatea interactiunii dintre oameni si mediul inconjurator dar si intre oameni si brand-uri.

IDEI

Fii curajos si da o sansa ideilor tale! Suntem aici sa te ajutam de la dezvoltarea conceptului pana la produsul final.

PRINTARE 3D

De la proiectare la materializare, sustinem atat curiosii si pasionatii cat si micii intreprinzatori care vor ca produsul lor sa ajunga la comunitate. Ai deja fani? Cand i-ai rasplatit ultima data?

DESIGN DE PRODUS

Inca te gandesti cum ar fi sa-ti faci lampa aia pe care nu reusesti sa o gasesti nicaieri? Poate ai descoperit o solutie mai sustenabila pentru unul din produsele pe care le folosesti cu recurenta si vrei sa vezi cum ar arata?

SOLUTII

Credem ca o lume mai buna este cea in care in care analizam problemele spre descoperirea unor solutii sustenabile si pe termen lung.

AWARENESS

Tehnologia de imprimare 3D este mai mult decat o solutie de CSR pentru branduri, este o promisiune pe care acestia o fac viitorului, ca-l vor construi pe principii si valori mult mai prietenoase.

ENGAGEMENT

In functie de industrie, experientele in-store sunt intr-o continua schimbare. Imbunatatirea dispaly-ului si modului in care clientii sau partenerii interactioneaza cu brand-ul tau devine mai creativa cu ajutorul imprimarii 3D.