mascota-wedoo

Formular de Contact

contact-icon

Formular de Contact

Distantier amortizor vibratii trotineta electrica Xiaomi M365

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
distantier-amortizor-vibratii-trotineta-electrica-xiaomi-m365
distantier-amortizor-vibratii-trotineta-electrica-xiaomi-m365

Distantier amortizor vibratii trotineta Xiaomi M365

Stim ca de multe ori achizitionarea produselor noi nu garanteaza o functionare perfecta a acestora, pentru ca pot suferi anumite defectiuni inca din fabrica. Acest lucru se intampla si in cazul trotinetelor electrice Xiaomi M365. Utilizatorii au sesizat in mod repetat probleme la sistemul de pliere ce pot provoca jocul de ghidon. Acest joc duce la complicatii la nivelul structurii, poate rupe tija de sprijin din cauza sistemului de pliere, poate provoaca uzarea mai rapida a altor elemente si, de asemenea, poate fi cauza unor accidente grave.

Din dorinta de a reduce orice disconfort a pasionatilor de trotineta, am creat un distantier care fixeaza plierea, reduce aparitia vibratiilor provocate de jocul de ghidon, fiind montat in interiorul partii de sus a sistemului de pliere.

Produsul este realizat cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D, din cauciuc, rezistent in timp, fiind extrem de rezistent la conditiile termice. 

Stim foarte bine ca atunci cand apare o problema ce nu tine de tine, cauti solutia care sa o rezolve cat mai repede si simplu, astfel, montarea acestui distantator se realizeaza usor, fara a fi necesara dezasamblarea celorlalte elemente. 

Specificatii

Dimensiuni standard:  0.4 mm/ 0.6 mm/ 0.8 mm

Culori: Negru; Rosu; Gri cu fulgi argintii

Montarea se realizeaza usor, fara a fi necesara dezasamblarea elementelor ce alcatuiesc sistemul de pliere . Distantierul se aseaza pe dupa surubul de fixare a sistemului de pliere si se trage pe cealalta parte pana se fixeaza in locul lui (exact cum este si in poza cu rosu).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • LASA UN COMENTARIU