loader image
contact-icon

Formular de Contact

contact-icon

Formular de Contact

Politica de Confidentialitate

1. Ce este Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal?

1.1. Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (în continuare „Politica”) descrie categoriile datelor cu caracter personal pe care WEDOO le prelucrează, modalitățile și scopurile în care le colectează, precum și drepturile de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației WEDOO cu clienții, cel mai adesea pentru a vă ține la curent cu cele mai recente noutăți legate de serviciile pe care le oferim și care pot fi de interes pentru dumneavoastră.

1.2. Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către WEDOO numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR).

2. Cine este Operatorul de date?

Operatorul de date cu caracter personal este societatea WEDOO3DROMANIA S.R.L. („WEDOO”), persoană juridică înființată și organizată potrivit dispozițiilor legii române, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J22/1450/2017, având sediul în Iași, Bulevardul Alexandru cel Bun nr. 47, camera 1, bl. E1, sc. B, et. 6, ap. 28, județul Iași, România, cod de identificare fiscală RO 37621333.

3. Ce date colectează WEDOO ? 

Datele colectate provin direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra informațiilor pe care ni le oferiți. Cu titlu de exemplu, colectăm :

  • Nume, prenume, CNP, seria si nr. al cărții de identitate, cetățenie, locul și data nașterii, emitentul cărții de identitate,
  • Date de identificare, adresa de contact, e-mail, număr de telefon;
  • Date despre societatea dvs.: număr de înregistrare în Registrul Comerțului, Cod unic de înregistrare, cont;
  • Date necesare la plasarea unei comenzi: produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, datele cardului bancar etc.
  • Date din platformele sociale, cum ar fi Facebook, Google, LinkedIn, Twitter, Youtube, etc.;

4. În ce scopuri colectează WEDOO aceste date?

  • Pentru plasare de comenzi;
  • Pentru a vă oferi produsele și serviciile de care aveți nevoie;
  • În scop de marketing, cu consimțământul prealabil;
  • Pentru a îmbunătăți serviciile și produsele pe care vi le oferim;
  • În vederea încheierii și/ sau executării unui contract dintre tine și noi, constând în Termenii și Condițiile disponibile pe site-ul nostru;
  • Pentru a ne conforma legislației; 
  • Pentru a vă răspunde la întrebări și solicitări;

5. În ce temei colectează WEDOO  date?

  • Pentru executarea obligațiilor contractuale reprezentate de Termenele și condițiile WEDOO;
  • Pentru încheierea sau executarea unui contract/ act juridic la care dumneavoastră sunteți parte;
  • În temeiul consimțământului dumneavoastră.

6. Cât timp stochează WEDOO  datele? 

6.1. Datele pe care dvs. ni le puneți la dispoziție prin alte canale (e-mail, telefon etc.) sunt stocate atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor avute în vedere de Produsele/ Serviciile oferite, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea interacțiunii cu WEDOO. Vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când nu mai sunt necesare pentru realizarea acestor scopuri ori atunci când vă retrageți consimțământul (dacă este cazul) și (i) nu mai există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea în continuare de către WEDOO și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau (ii) dacă nu ne mai sunt necesare în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în instanță.

6.2. De asemenea, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe Site. Vom înceta prelucrarea datelor la solicitarea dvs. expresă de ștergere a acestora ori de închidere a contului, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

7. Datele dvs. ajung la terți?

7.1. Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politică de confidențialitate poate fi necesar să acordăm acces la datele dvs. personale unor terți precum: furnizori de servicii tehnologice, de contabilitate, juridice, instituțiilor financiare, furnizorilor de servicii logistice și transport, către organele judiciare și de poliție, în cazurile prevăzute de lege.

7.2. Datele dvs. nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care unii dintre furnizorii menționați mai sus sunt situați în teritorii in afara Spațiului Economic European, WEDOO se va asigura cu privire la nivelul de protecție a datelor dvs. și că transferurile sunt legitime, având la bază fie consimțământul dvs. expres, fie un alt temei legal.

8. Care sunt drepturile dvs.?

8.1. În calitate de persoană vizată potrivit legislației în vigoare, aveți următoarele drepturi:

  1. drept de acces;
  2. dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat);
  3. dreptul de a restricționa prelucrarea;
  4. drept de rectificare;
  5. dreptul la portabilitatea datelor;
  6. dreptul de a vă opune la prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, în baza Art. 6 (1) e) sau f) din GDPR sau în cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, în conformitate cu legislația aplicabilă;
  7. dreptul de a vă retrage consimțământul – sens în care ne puteți contacta în scris la adresa de e-mail: info@wedoo.ro;
  8. dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

8.2. Dacă doriți să vă exercitați oricare din drepturile menționate mai sus la punctele a-g, vă rugăm să ne contactați în scris, prin e-mail la adresa info@wedoo.ro;

9. Abonarea la newsletter

În mod ocazional, dacă v-ați abonat la newsletter-ul WEDOO, vă putem contacta prin e-mail pentru a vă transmite informații relevante despre serviciile noastre, ori pentru a putea evalua și îmbunătăți serviciile pe care le oferim. Vom păstra informațiile pe care le-ați furnizat atâta timp cât aveți nevoie de acces la serviciul solicitat. Dacă ne informați că doriți să anulați o abonare, vă vom elimina din lista noastră de discuții și detaliile dvs. vor fi șterse din înregistrările noastre. Informarea se face prin e-mail la adresa: info@wedoo.ro

10. Modificarea acestei Politici 

Orice schimbări viitoare ale prezentei Politicii vor fi publicate pe site-ul nostru www.wedoo.ro. Așadar, vă rugăm să analizați periodic modificările aduse Politicii noastre de confidențialitate.