mascota-wedoo

Formular de Contact

contact-icon

Formular de Contact

Folosește o protecție pentru cablul de alimentare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Protecție pentru cablul de alimentare a led-ului de pe aripa din spate a trotinetei Xiaomi M365

Chiar dacă sezonul rece se apropie, profităm de vremea uscată și caldă. Mai vrem sa scoatem trotineta electrică la plimbare, înainte să uităm de ea, până la primăvară. A fost o vara lungă, cu puține zile ploioase, perfectă pentru noi, iubitorii de trotinete. Cu toate acestea, nu am scăpat de uzurile de rutină, provocate de mersul zilnic cu ea. Și trotineta, la fel că mașina, trebuie întreținută din timp pentru a putea fi folosită o perioadă mai lungă. Desigur, norocul nostru este că prin comparație cu o mașina, o trotinetă electrică este ușor de întreținut și, în general, piesele nu sunt scumpe, iar montarea lor nu necesită o pregătire anume. Cu excepția bateriei, trotineta electrică este formată din piese mobile, care în timp se uzează și necesită înlocuire. 

 Am observat, în drumețiile noastre cu trotineta, că din cauza utilizării îndelungate pot apărea o serie de probleme datorită frecarilor și vibrațiilor. Una dintre aceste probleme ar fi tocirea cablului de alimentare al led-ului, care se află poziționat sub apărătoarea de noroi din spate. Acesta ajunge să se deterioreze când apărătoarea vibrează și se atinge de cauciuc, începând să se tocească și afectând firele electrice. Lipsa unui led nu reprezintă o problemă majoră și nu pune în pericol siguranța utilizatorului ziua, dar pe timp de noapte pot apărea evenimente neașteptate sau coliziuni, atât în trafic, cât și pe spațiile pietonale. 

Soluția noastră?

       Pentru că ne iubim trotineta și pe voi vă iubim mai mult, am creat prin tehnologia de imprimare 3D o protecție pentru cablul de alimentare. Aceasta este menită să salveze de la uzură, cablul led-ului de sub aripa din spate.  Datorită materialului de calitate superioară, protecția este rezistență în timp și la căldură. Este perfectă pentru cei care vor să aibă grijă de trotinetă, dar, nu vor să umble toată ziua cu ea prin service-uri. 

Specificații: 

Modele funcționale: Xiaomi M365/M387 si M365 Pro

Material: PLA

Culori:Alb, Negru, Negru cu fulgi aurii, Rosu, Portocaliu

Montare: Protecția se montează sub aripă, acoperind cablul.  Se prinde cu șuruburile originale, nefiind necesare alte șuruburi mai lungi. Pentru a monta protecția trebuie respectați următorii pași:

  1. Se demontează apărătoarea de noroi a roții din spate;
  2. Se scot șuruburile care prind led-ul de aripă ( pe interior);
  3. Se poziționează cu atenție protecția cablului, astfel încât cablul să intre prin canalul rezervat;
  4. Se centrează găurile de șurub ale protecției cu cele ale aripii și se prind șuruburile.
Montare protecție cablu de alimentare
Mortare protecție cablu de alimentare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • LASA UN COMENTARIU