WE REPAIR IT

Manopera in cazul montarii accesoriilor incepe de la 100 Ron / ora. Un cost estimativ la interventia pentru partea din spate fiind de 100 Ron, iar pentru partea din fata de 125 Ron.

Manopera

100 lei/ora

Constatare

100 lei

PACHETE SERVICE

Oferim gratuit serviciul de verificare a sistemului de franare clientilor de service!

Manopera poate varia pentru alte modele de trotinete.

Dacă îți repari trotineta la noi, constatarea (diagnosticarea problemei pe care o are trotineta) va fi Gratis. Dacă vrei doar să aflăm ce problemă are trotineta ta, constatarea este 100 Ron. Pentru comandarea pachetelor de service sau pentru a face o programare ne puteti scrie in sectiunea Contact.

Manopera pentru montajul/inlocuirea anvelopelor pline de 8.5 inch / anvelopelor de 10 inch (sau mai mari) este de 70 ron/ roata.

Manopera de montare/ demontare variaza de la 40 Ron – 400 Ron in functie de dificultate. Pentru rotile de 10 inch sau mai mari, manopera de montare/ demontare incepe de la 70 Ron.

În cazul in care se doreste doar manopera de pana cu produsul propriu (camera/ cauciuc), costul de montare/ demontare se mareste cu 10 ron.

BLOG

Fii la curent cu cele mai noi tutoriale, noutati si resurse pe care echipa WeDoo le pune la dispozitia maker-ului din tine. Hraneste-ti curiozitatea!