mascota-wedoo

Formular de Contact

contact-icon

Formular de Contact

Telefonul tău are nevoie de o îmbrățișare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Indiferent de marca sau dimensiunea telefonului tău, întâmpini aceeași problemă ca noi. Nu știi unde să-ți sprijini telefonul atunci când ești în pat și vrei să te uiți la un film. Ești inventiv, cauți soluții, folosești o pernă pe post de suport de telefon sau încerci să îl ții/Blo/Supos în mână, dar, într-un final, obosești.

Nouă ne place mult să ne uităm la seriale, fiindcă sunt o sursă inepuizabilă de creativitate și idei bune. Pe lângă asta, ne place să ținem lucrurile în locurile potrivite, pentru a fi mai ușor de găsit când avem nevoie de ele. 

Indiferent de marca sau dimensiunea telefonului tău, întâmpini aceeași problemă ca noi. Nu știi unde să-ți sprijini telefonul atunci când ești în pat și vrei să te uiți la un film. Ești inventiv, cauți soluții, folosești o pernă pe post de suport  sau încerci să ții telefonul în mână, dar, într-un final, obosești. 

Este avantajos să ai o imprimantă 3D în preajmă. Avantajul este dat de ușurința cu care poți realiza un obiect inovativ, folositor și cu un design unic. Folosindu-ne de tehnologia pusă la dispoziție, am imprimat suporturi pentru telefon, ce ne ușurează viața. Acestea sunt special construite să permită vizionarea unui film fără probleme. 

Cu toate acestea, designul lor nu le permite păstrarea lor doar în dormitor. Suporturile noastre sunt cool și le place mult să fie scoase în lume sau să fie arătate prietenilor. În felul acesta, nu trebuie ratată nicio ocazie prin care suporturile noastre se pot bucura de libertate.  

Acest suport de telefon imprimat 3D este disponibil în mărimi și forme diferite, construite din plastic normal sau plastic reciclat, având culori diferite. Se folosește cu ușurință, fiind nevoie doar de așezarea lui pe o suprafață plană. Telefonul se așează în canalul destinat. 

Cum poți folosi acest suport de telefon?

Suportul de telefon are dimensiuni mici, lucru care-l face ușor de transportat. Îl poți agăța ca breloc la cheie sau lua în bagajele tale în vacanță. Totul ține de dorința ta!

Suport de telefon imprimat 3D
Suport de telefon imprimat 3D
Suport de telefon pentru vizionat serialele sau filmele preferate
Suport de telefon pentru vizionat serialele sau filmele preferate
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • LASA UN COMENTARIU