mascota-wedoo

Formular de Contact

contact-icon

Formular de Contact

Află 3 motive pentru care merită să oferi cadou un trofeu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Trofeu imprimat 3D - Brain și Microphone realizat de WeDoo3D
Trofeu imprimat 3D – Brain și Microphone realizat de WeDoo3D

Zilnic căutăm să mulțumim oamenilor din jurul nostru pentru efortul pe care îl depun în munca lor. Nu este ușor să fii erou, iar lucrul acesta merită să fie răsplătit. Noi am văzut fericirea din ochii oamenilor când aceștia primesc un trofeu și ne dormim să-i vedem mereu așa fericiți. Dar ce spuneți de un trofeu imprimat 3D? Iată care ar fi cele trei motive pentru care se merită să oferi cadou un trofeu:

1. Poți crea tu o formă personalizată

Nu a fost niciodată mai ușor să oferi un cadou personalizat unei persoane speciale. Acum detaliile artistice ale unui trofeu imprimat 3D sunt realizate cu atenție, la dorința celui care le achiziționează. Toate într-un final se pliază pe evenimentul și personalitatea celui care urmează să fie premiat.

Am reușit să imprimăm aceste trofee și le-am personalizat astfel încât să fie pe placul oricui. Dar de ce să fie un trofeu imprimat 3D diferit de unul clasic? Răspunsul l-am găsit ușor, când ne jucam în atelier cu imprimantele noastre. Ne-am dat seama că, folosindu-ne de programul asistat de calculator ( CAD), e ușor să creăm design-ul pe care îl dorim, după care să instalăm totul pe imprimanta 3D. Aprecierea chiar stă doar în mâinile voastre și în îndemânarea noastră .

2. Este ideal pentru orice eveniment

Fie că lucrezi într-o corporație sau îți place să fii independent, noi vrem să fii fercit și apreciat. Cu un trofeu este ușor să impresionezi, iar oamenii vor fi mândri să-și expună bine-meritatul premiu.

3. Momentele importante trebuie marcate diferit

Deși nu recunoaștem, vrem dovezi când vine vorba de atenție. Nu doar vorbe. Se merită să oferi cuiva un cadou la care se poate uita tot restul vieții, amintindu-și mereu de la cine l-a primit.

Dacă ai un design îndrăzneț sau un model mai neobișnuit, designerii nostri așteaptă cu nerăbdare noi provocări. Puteți consulta portofoliul nostru pentru a vă face o idee despre creativitatea noastră. Ne plac provocările și ideile creative. Spune-ne și nouă cum vrei să arate aprecierea celor dragi. Este timpul să oferi cuiva care contează un cadou personalizat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • LASA UN COMENTARIU