mascota-wedoo

Formular de Contact

contact-icon

Formular de Contact

Cu un trofeu spui ușor “Mulțumesc pentru că exiști”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Cred că am primit cu toții, odată în viață, o diplomă sau un trofeu care să ateste că suntem un câștigător. Dacă nu ai primit, stai liniștit, urmează să-l primesti. Ce poate fi mai frumos în ziua de astăzi, decât să primești confirmarea că munca ta nu a fost în zadar, iar efortul depus, este răsplătit? 

Un trofeu nu simbolizează doar participarea și câștigarea unui eveniment. El vine la pachet  cu un bagaj de emoții, efort și multe nopți nedormite. Odată cu primirea lui, apare sentimentul de mândrie și de reușită, care ne face fericiți și apreciați. 

De ce un trofeu?

Trofeu MasterCard - The Avalanche
Trofeul MasterCard – The Avalanche

Pentru că este un simbol al victoriei. Oamenii oferă trofee încă din trecut, de pe vremea când bărbații se duceau la vânătoare. Ei foloseau o parte a unui animal, precum capul, coarnele sau colții ca trofeu de vânătoare. Ele pot veni în diverse forme, specifice tipului de eveniment pentru care sunt create. […]

În ziua de astăzi, trofeul marchează importanța evenimentului. Cu cât evenimentul este mai cunoscut, cu atât valoarea lui crește, iar competiția pentru a-l câștiga este mai strânsă. Că exemplu, avem trofelul în formă de statuetă pentru premiile Oscar. Deși pare un lucru mic și nesemnificativ, pentru alții reprezintă o dovadă palpabilă de reușită și împlinire. 

Cu un trofeu spui ușor mulțumesc și-l faci pe câștigător să se simtă apreciat.  De aceea, ele pot fi dăruite în diferite contexte, nu doar la evenimentele oficiale. Poți oferi trofee personalizate prietenilor sau familiei. Poți răsplăti eficiența angajaților prin a le face un mic trofeu cadou. Poți chiar să-ți oferi un trofeu, pentru oricare motiv dorești tu.  Important este să înțelegem că prezența lui în evoluția noastră, oferă motivație pentru oricine îl primește.  

Noi am văzut fericire în ochii celor cărora le-am dăruit unul din trofeele noastre. Ne dorim să vă menținem această stare și vă încurajăm să vă atingeți țelurile. Iar la final să fiți răsplătiți cum se cuvine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • LASA UN COMENTARIU