Prima jumatate a acestui an ne-a surprins nu doar pe noi, ci si pe clientii si colaboratorii nostri.
Suntem un business care a reusit sa-si pastreze optimismul in ciuda discrepantelor dintre lumea antreprenoriatului si realitatea fiscala din Romania. Asa ca am decis sa avem un reminder al trecerii peste aceste momente dificile prin intermediul unui re-branding.
WeDoo combina arta si tehnologia de printare 3D pentru a obtine idei si solutii destinate atat clientilor finali cat si business-urilor si ne dorim sa oferim in continuare sprijin celor care vor sa dezvolte produse sustenabile realizate prin tehnologii moderne.
DESIGN
Pe langa materialele uzuale folosite la imprimarea 3D, am inceput sa folosim si materiale speciale cum ar fi filamente cu insertie de lemn, cupru sau alama printre multe altele.
Experimentand cu materiale diferite, am inceput sa dezvoltam si produse care nu sunt imprimate 3D, cum ar fi accesorii sau obiecte de design interior din lemn. In functie de proiect, tehnologia imprimarii 3D se intalneste cu lemnul prelucrat pentru a obtine obiecte functionale sau decorative cu aer retrofuturist.
Lucram la primul accesoriu pentru trotinete electrice care va imbunatati considerabil experienta fiecarui detinator de trotineta electrica. Datorita tipului de strazi pe care le are Romania, consideram ca stabilitatea este cea mai importanta atunci cand esti mobil in trafic asa ca pregatim un ajutor de incredere pentru acest lucru care va oferi posibilitatea clientilor sa-si personalizeze trotineta in cele mai cool feluri.
Am dezvoltat accesorii pentru cadrele medicale implicate direct in lupta cu COVID-19 si am oferit sprijin hardware imprimand 3D parti pentru alte proiecte care au ca scop imbunatatirea starii pacientilor sau a ingrijitorilor acestora.
Ne-am inscris la scurt timp pe platforma www.make4.ro, o platforma care faciliteaza interactiunea dintre comunitarile de makeri din intreaga tara, printr-un website intuitiv care devine totodata instrument de productie pentru o varietate de proiecte, la diferite scari de complexitate. Make for Romania sprijina pe toti cei care activeaza in industria producatorilor din Romania si au fost nevoiti sa reconfigureze traseul activitatii, pentru a se adapata contextului generat de criza pandemica.
SHOP
Am construit sectiunea de shop online astfel incat sa ajungeti la produsele preferate intr-un timp optim si am prioritatizat imbunatatirea produselor pe care clientii nostri le acceseaza cel mai des.
Verificam periodic calitatea produselor si suntem intr-un continuu research in ceea ce priveste imbunatatirea acestora.
Fiind aproape de clienti prin intermediul sprijinului pe care il oferim in montarea anumitor produse sau accesorii si al celui pe care il dam celor care vor sa-si dezvolte propriile proiecte cu ajutorul nostru, reusim sa adunam un feedback pretios. Informatiile pe care le primim sincer si deschis din partea clentilor si colaboratorilor nostri ne ajuta sa dezvoltam produse noi mult mai relevante pentru punctul in care se afla piata acum.
SERVICE
In 2019 am inceput dezvoltarea de piese si accesorii pentru trotinetele electrice Xiaomi M365 si M365 PRO pentru ca am vrut sa imbunatatim experienta pe care acest mijloc de transport personal o ofera.
Am ajutat primii clienti ai produselor noastre cu montarea accesoriilor in mod corespunzator pe trotineta iar in scurt timp am ajuns sa ne ocupam de reparatia si mententanta partilor electronice si de hardware a trotinetelor electrice.
Suntem primul service de trotinete din Romania care foloseste imprimarea 3D pentru a realiza obiecte si accesorii pentru trotinetele electrice. Fie ca vorbim de piese custom cum ar fi aripile pentru roti sau distantiere, cu ajutorul imprimarii 3D putem prototipa orice solutie pentru problema ta.
O mare problema identificata in piata este faptul ca multe piese de schimb de la anumite modele de trotinete nu se gasesc de achizitionat de catre indivizi sau service-uri, iar trotinetele respective ajung la gunoi.
Consumerismul in ceea ce priveste mijloacele de mobilitate nu este inca pe buzele tuturor, insa il vom putea combate daca ne folosim de avantajul pe care ni-l ofera accesul la tehnologie: acela de a rezolva probleme de functionare a altor dispozitive intr-un timp foarte scurt.
Cu ajutorul tehnologiei putem salva vieti, putem dezvolta comunitati si putem echilibra din punct de vedere economic o natiune. Totul depinde de cat de deschisi vom fi spre a integra in vietile noastre ceva ce salveaza nu doar timp ci si mediul inconjurator.