1. CINE SUNTEM: 

1.1. WEDOO este un shop de printare 3D ce ofera solutii de prototipare rapida si de productie digitala pana la realizarea produsului finit. De asemenea, pentru momentele când imaginația ta este la cote maxime, WEDOO te ajută să îți faci la comandă cele mai cool accesorii ori decorațiuni prin oferirea de servicii de proiectare și modelare. Lucrăm în special cu materiale plastice, dar și cu alte materiale în funcție de cerințe și de posibilitățile fizice. 

1.2. Operăm sub societatea WEDOO3DROMANIA S.R.L., persoană juridică înființată și organizată potrivit dispozițiilor legii române, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J22/1450/2017, având sediul în Iași, Bulevardul Alexandru cel Bun nr. 47, camera 1, bl. E1, sc. B, et. 6, ap. 28, județul Iași, România, cod de identificare fiscală 37621333.

2. UNDE NE GĂSIȚI

3. VĂ MULȚUMIM ! 

3.1. Mulțumim pentru interesul arătat și pentru că apelați la noi!

3.2. Utilizarea Site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziționarea  de Produse și Servicii presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor Termeni şi Condiții,

3.3. În continuare, vă rugăm să parcurgeți acest document care reglementează Termenii și Condițiile de utilizare a Produselor și Serviciilor pe care le oferim.

4. CONTACT

Pentru întrebări sau clarificări, ne puteți contacta astfel :

5. TERMENI ȘI DEFINIȚII:

  • WEDOO – vânzătorul Produselor și Serviciilor oferite prin intermediul Site-ului, deținătorul Site-ului, precum și autorul tuturor materialelor disponibile pe Site.
  • Site – site-ul aflat la adresa https://wedoo.ro/ prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informații privind Produsele și Serviciile oferite / asigurate de către WEDOO.
  • Utilizator – orice persoană fizică sau persoană juridică care utilizează Site-ul și are acces la orice conținut disponibil pe acesta, cum ar fi articole, materiale foto, materiale video și altele, inclusiv cumpărătorul Produselor și Serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului prin plasarea unei Comenzi.
  • Comandă –   confirmarea prin care Utilizatorul îşi exprimă acordul de a achiziționa unul sau mai multe Produse/ Servicii prin intermediul Site-ului.
  • Produse și Servicii – orice produs sau serviciu oferit Utilizatorului, disponibil prin intermediul Site-ului.
  • Contract – înțelegerea la distanță intervenită între WEDOO și Utilizator, fără prezența fizică simultană a acestora, încheiată în limba română, cu privire la utilizarea sau achiziționarea Produselor și Serviciilor.
  • Tranzacție – operațiunea de plată efectuată de către Utilizator în urma achiziționării Produselor și Serviciilor, precum și operațiunea de încasare efectuată de către WEDOO.

6. COMANDA ȘI PLATA 

6.1. Plasarea comenzii se poate face astfel:

  • Online – Utilizatorul va alege Produsul/ Serviciul dorit, va completa câmpurile disponibile cu datele sale, urmând ca în momentul în care a finalizat completarea, să trimită comanda. La scurt timp după plasarea comenzii se va primi un e-mail de confirmare, iar ulterior (daca este cazul) un reprezentant al WEDOO vă va contacta pentru a stabili împreună toate detaliile finale în vederea onorării comenzii.
  • Telefonic – la numărul de telefon +40 757 935 296
  • Prin e-mail – la adresa info@wedoo.ro. Vă vom contacta în termen de maxim 2 zile de la plasarea comenzii pentru confirmarea tuturor detaliilor.

6.2. Plata Produselor și Serviciilor se poate face online cu cardul, prin intermediul contului de Paypal, prin virament bancar sau cash (prin ramburs). Unele Produse și Servicii pot fi oferite cu titlu gratuit.

6.3. Prețurile vor fi afișate pe Site, în dreptul fiecărui Produs/ Serviciu. Pretul afisat include TVA 19%.

6.4. Livrarea Produselor se va face prin intermediul serviciilor de curierat rapid în termen de maxim 30 de zile de la plasarea Comenzii. 

6.5. În cazul Produselor realizate potrivit specificațiilor Utilizatorului, termenul de livrare se poate modifica în funcție de necesarul realizării Produselor. WEDOO va anunța în prealabil Utilizatorul cu privire la termenul estimat de livrare, în cazul în care acesta este mai mare de 30 de zile.

7. RETURUL PRODUSELOR

7.1. Utilizatorul are dreptul să notifice WEDOO că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea Produsului. Utilizatorul va contacta WEDOO la adresa de e-mail sau la numărul de telefon menționate mai sus pentru a informa cu privire la Produsul pe care dorește să îl returneze, returul urmând a se face în baza completării unui formular de retur ce poate fi descărcat de pe Site de la Secțiune Retur sau poate fi comunicat Utilizatorului la adresa la e-mail indicată de acesta. Costul de transport al returului va fi suportat de catre Utilizator.

7.2. Utilizatorul poate opta pentru înlocuirea Produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. Cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de către Utilizatorul care dorește returnarea Produsului. În cazul in care Produsul prezintă urme de folosință/ distrugere/ altele imperfecțiuni imputabile Utilizatorului, se va reține un procent cuprins între 20-45% din valoarea produsului („Costul distrugerii”). 

7.3. Returul sumei plătite de Utilizator ori a sumei rămase după deducerea costului distrugerii, se face în termen de 30 zile de la notificarea/completarea formularului acestuia.

8. PRODUSE DEFECTE

8.1. În cazul în care consideră că Produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, Utilizatorul va contacta WEDOO la adresa de e-mail sau la numărul de telefon menționate mai sus pentru a informa asupra neconformității Produsului, cu furnizarea de informații cu privire la acest aspect. Produsul se va returna la adresa indicată de WEDOO. 

8.2. WEDOO va analiza Produsul returnat şi va informa Utilizatorul cu privire la dreptul de a i se înlocui produsul sau de a i se rambursa contravaloarea sumei achitate, printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Rambursarea sau înlocuirea va avea loc în termen de cel mult 15 zile calendaristice de la data primirii Produsului de către WEDOO. 

8.3. Înlocuirea Produsului se va face pe cheltuiala WEDOO.

9. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

9.1. „WEDOO” este marcă înregistrată în România și beneficiază de protecție potrivit dispozițiilor prevăzute de Legea nr. 84/ 1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

9.2. Conținutul Site-ului (incluzând dar nelimitându-se la text și/sau conținut multimedia, logo-uri, reprezentări stilizate, imagini) este proprietatea intelectuală exclusivă a WEDOO. Site-ul va fi folosit de către Utilizatori doar pentru informare sau plasare de comenzi. Orice încercare de copiere va fi pedepsită potrivit legii aplicabile.

9.3. Utilizatorii nu au dreptul de a descărca, modifica parțial sau integral Site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, distribui, vinde sau exploata Site-ul în orice manieră contrară intereselor Prestatorului, indiferent dacă există sau nu un scop comercial.

10. CONFIDENȚIALITATE

WEDOO va păstra confidențialitatea informațiilor furnizate de către Utilizator. Pentru mai multe detalii Utilizatorul poate accesa Politica de Confidențialitate disponibilă pe Site. 

11. LIMITAREA RĂSPUNDERII

11.1. WEDOO nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, informațiilor publicate sau menținute pe Site care sunt neactualizate sau lipsite de acuratețe, care nu se datorează culpei sale. 

11.2. Prețurile produselor de pe acest Site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe Site sunt valabile în perioada de timp menționată.

11.3. Imaginile prezentate pe Site cu titlu informativ, produsele livrate putând fi diferite de imagini în orice mod, datorita modificării caracteristicilor, ori design-ului fără notificarea prealabila de către WEDOO.

11.4. WEDOO își rezerva dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe Site.

11.5. Orice problemă cauzată de Produsele și Serviciile prezentate pe Site se va soluționa pe cale amiabilă  în termen de 30 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către Utilizator.

12. COMUNICĂRI

Utilizatorul poate contacta Prestatorul la adresa de e-mail: info@wedoo.ro . În cazul în care apreciază necesar, Utilizatorul poate furniza Prestatorului adresa sa de e-mail în vederea primirii de informații cu caracter informativ, oferte, lămuriri  și clarificări cu privire la Produse și Servicii.

13. FORȚA MAJORĂ ȘI CAZUL FORTUIT

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră sau caz fortuit. Forța majoră și cazul fortuit includ, dar nu se limitează la, schimbări legislative, accidente, boli, războaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, greve, embargouri, condiții meteorologice, atacuri cibernetice etc.

14. LEGEA APLICABILĂ

Prezentul acord este supus legii române. Eventualele litigii apărute între WEDOO și Utilizator se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente potrivit legii aplicabile.