URBAN RIDERS este un eveniment organizat de WeDoo – primul service de trotinete ce folosește producția digitală (imprimarea 3D) pentru realizarea accesoriilor precum și pentru prototiparea elementelor de design. Acest business creat în pandemie a ajuns în doar 2 ani și jumătate la peste 5000 de trotinete care i-au trecut pragul, iar URBAN RIDERS este modul nostru de a conecta această comunitate. 

Prima competiție de trotinete electrice din România va avea loc între 17-18 Septembrie 2022 în cadrul evenimentului Dâmbovița Delivery (Splaiul Unirii 120). URBAN RIDERS este prima competiție dedicată celor care folosesc trotinetele electrice atât ca element de mobilitate urbană cât și celor pasionați de împingerea limitelor în ceea ce privește manevrabilitatea acestora. 

Înscrierile se pot face mai jos,  accesand formularul de pe website-ul https://wedoo.ro/ sau direct din evenimentul de pe Facebook. În cadrul URBAN RIDERS vor avea loc 4 tipuri de curse: 

Drag Race: Cursa constă într-o întrecere pe o suprafață de 100 metri. Căștiga cel care scoate cel mai bun timp. Cursa se vă desfășură sub forma de campionat, iar participanții se vor întrece cate 2. Câștigătorii intra în finala, iar primii 3 sunt declarați câștigători. 

Burnout: Burnout-ul are loc atunci când șoferul unui vehicul (trotineta) face ca roțile de tracțiune să se rotească generând un nor de fum alb. Originile acestei tehnici se află în cadrul curselor de tip drag, unde burnouturile au scopul de a încinge cauciurile. 

Manevrabilitate: Cursa se vă desfășura printre jaloane. Căștiga cel care este cel mai fâșneț, se strecoară cel mai rapid și obține timpul cel mai bun. Concurenții vor fi depunctați pentru fiecare jalon atins (punctele de penalizare constau în timpi pe care concurentul îi acumulează la timpii finali). 

Expo: După cum spune și denumirea, aceasta competiție constă în faptul că participanții își vor putea expune bijuteriile pe 2 roți, pentru a fi admirate de toată lumea. În cazul acestei competiții, va exista un juriu care va da note conform anumitor criterii. Această categorie nu necesita decât o descriere a modificărilor aduse trotinetei sau specificațiile ei. Acestea vor fi afișate publicului.

Titlul de URBAN RIDER te așteaptă  între 17-18 septembrie pe Splaiul Unirii 160 într-o atmosfera de campionat pe doua roti. Inscrierile se fac aici https://forms.gle/pjP8ADYc4sWJMsF87 si la fața locului începând cu ora 11:00. Între timp, poți fi la curent cu ce surprize îți mai pregătim pe pagina de Facebook a evenimentului https://fb.me/e/7E720bV5k  
Despre surprizele prietenilor noștri de la Dâmbovița Delivery puteți afla mai multe informații aici: https://fb.me/e/2IvYzRCON

Lasa un Comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy