mascota-wedoo

Formular de Contact

contact-icon

Formular de Contact

De ce WeDoo?

Wedoo a luat naștere în 2017 din pasiunea de a combina partea tehnică cu cea creativă pentru a realiza produse inovative cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D.

Wedoo ofera soluții de prototipare rapidă și de producție pentru companiile din diverse domenii, precum: producție publicitară, bunuri de consum, medical, auto, educație, hotelier sau robotica.

Considerăm că imprimarea 3D va evolua și credem cu adevărat în puterea de transformare, de ilustrație, design și capacitatea lor de a simplifca comunicații, crescute prin experiențe care inspiră oamenii de pretutindeni.

Echipa noastră dinamică este gata să vă prezinte întregul proces al muncii noastre – de la design la producție. Suntem încântați să începem un dialog vizual cu dumeavoastră și să realizăm produse cu design unic!

Calitate Superioară

Folosim materiale de cea mai bună calitate pentru a obține un aspect cât mai plăcut al produselor și anumite proprietăți fizice necesare.

Soluții Personalizate

Oferim soluții personalizate pentru orice proiect. Dacă aveți nevoie de materiale speciale sau de producție lot (serii mici și mijlocii / <100 și >1000), suntem aici pentru a ajuta și pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun serviciu posibil.

Design Personalizat

Încercăm de fiecare dată să venim cu propuneri și idei pentru cerințele clienților noștri.

Livrare
Rapidă

Serviciile noastre de imprimare 3D funcționează 24/24 pentru a ne asigura că fiecare client își primește produsul cât mai repede posibil.

Abilitatile Noastre, Talentul & Expertiza

Inca din 2017, ne perfectionam, invatam si crestem impreuna cu fiecare proiect ce trece prin mainile noastre. Serviciile pe care le oferim, sunt reprezentate in graficul alaturat, dobandite in toti acesti ani.
Printare 3D 87%
Modelare 3D 73%
Proiectare 3D 80%
Electronica 68%
Creativitate 91%

Echipa

marius-fondator-wedoo

Marius

Fondator
“Imaginatia este una din calitatile necesare fara de care nu am putea sa existam”
ioana-buraga-wedoo

Ioana

Scriitor de continut

“Fiecare perspectiva necesita o schimbare a personalitatii”

anca-ioana-wedoo

Anca

Specialist Marketing
“Citatele motivationale exprimate public nu sunt domeniul meu forte. Motivatia, publicul și exprimarea insa, sunt ”

Parteneri